Kućica "Maslenica",Zavratnica

 

 

KUĆICA „MASLENICA“

Kućica je na mirnom, idiličnom mjestu, između dvije uvale, smještena na  samom moru, u podnožju Velebita. Prilaz kućici moguć je morskim putem, 10-ak minuta barkom iz mjesta Jablanac ili pješice kozjom stazom iz sela Zavratnica.

S terase kućice pogled seže na predivno morsko plavetnilo, na otok Rab na zapadu te otok Pag na jugu. Od kućice do mora dijeli Vas 15 ak stepenica. Odmarajući u ovakvom ambijentu, kupanje i sunčanje na rivici ispod kućice su sastavni dio odmora. Kupati se možete i na predivnoj šljunčanoj plaži u uvali Nova Pošta koja je udaljena 300 m od kućice. Čistina mora i njegov ljekovit učinak neće Vas ostaviti ravnodušnima. 

Kućica je uređena kao studio apartman 2+2 sa bračnim krevetom u separeu, kuhinjom i dnevnim prostorom u kojem se nalazi kauč koji je ujedno i pomoćni ležaj za 2 osobe, te malom odvojenom kupaonicom, sa wc-om, umivaonikom i tušem.

Apartman je kompletno namješten, opremljen posuđem i osnovnim električnim aparatima kao što su tv, frižider s dubinskim zamzivačem, štenjak plin+struja, el. peka, radio + cd player i sušilo za kosu.

 

U blizini kućice nalazi se i konoba“Stina“, jedinstvena konoba na samom moru. Na terasi s pogledom na more, u hladu masline i smokve moći ćete uživati u morskim jelima i primorskim specijalitetima, a ljubazan domaćin pobrinuti će se da se osjećate ugodno. Sve ovo veliki je razlog da se gosti, vikendaši, stranci i nautičari vraćaju svake godine.

 

Prva bliža trgovina, pošta i caffe bar nalaze se u mjestu Jablanac.

 

Info kontakt:
Ines Dešić
tel. +385 (0) 91 458 2830